Halák vychytal víťazstvo St. Louis, Budaja dvakrát striedal Anderson

NETKY.SK • 15 Február 2011, 08:14 • 2 min
Halák vychytal víťazstvo St. Louis, Budaja dvakrát striedal Anderson

Halák vychytal víťazstvo St. Louis, Budaja dvakrát striedal Anderson

slovakia

left justify in out

img

V troch nočných dueloch zámorskej hokejovej NHL zasiahli do hry dvaja slovenskí brankári. Jaroslav Halák zaznamenal 19. víťazstvo v sezóne, keď jeho St. Louis vyhralo na domácom ľade nad Vancouver 3:2. Dvadsaťpäťročný gólman kryl 23 z 25 striel súpera a dosiahol 92,0% úspešnosť zákrokov. Menej sa darilo Petrovi Budajovi, ktorý sa predstavil ako jednotka Colorada pri domácom debakli s Calgary 1:9. V bránke však vydržal iba šesť minút, keď za jeho chrbtom skončili dva puky z piatich striel Calgary. Nahradil ho Craig Anderson, ale ani on si nevybral svoj šťastný deň a do konca prvej tretiny inkasoval ďalšie tri góly. Na začiatku prostrednej časti sa tak do bránky vrátil opäť Budaj, no vydržal tam iba do 50. minúty, keď hostia pridali ďalšie tri kúsky a druhýkrát v zápase ho vystriedal Anderson.

výsledky:

St. Louis - Vancouver 3:2 (za domácich Halák 23 zákrokov, 92,0%), Phoenix - Washington 3:2, Colorado - Calgary 1:9 (za domácich Budaj 13 zákrokov, 72,2%)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona