Halák sa údajne dostal do konfliktu s trénerom Hitchcockom

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 11:05 • 2 min
Halák sa údajne dostal do konfliktu s trénerom Hitchcockom

ST. LOUIS - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák sa údajne dostal do konfliktu s trénerom St. Louis Blues Kenom Hitchcockom. Pred štvrtým súbojom napokon neúspešnej šesťzápasovej série s Los Angeles Kings vraj bratislavský rodák koučovi nadával.

slovakia

left justify in out

Obaja muži mali hlasnú slovnú výmenu názorov. Informovala o tom rozhlasová stanica KTRS zo St. Louis, na ktorú sa odvolávajú viaceré zámorské webové zdroje vrátane stránky 985fm.ca. KTRS požiadala o vyjadrenie aj predstaviteľov klubu, pred piatkovým šiestym stretnutím série to však nikto nechcel urobiť.

O napätí medzi Hitchcockom a Halákom svedčí aj fakt, že pri ošetrovaní Briana Elliotta v jednom zo zápasov neposlal tréner náhradného slovenského brankára ani sa rozcvičiť. Pritom hrozilo, že by Elliott mohol z duelu odstúpiť. Dvadsaťsedemročný Halák údajne dostal od Hitchcocka zápasový dištanc na celé play-off a duely sledoval len zo striedačky. 

Po poslednom incidente už zámorské médiá špekulujú o tom, či Halák zotrvá v St. Louis. O jeho výmene sa hovorilo už v marci, vtedy ju však vedenie klubu odmietlo. Odchovanec ružinovského hokeja má s Blues zmluvu ešte na jednu sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies