Halák po štyroch rokoch: Vancouver stále bolí

NETKY.SK • 28 Január 2014, 16:00 • 2 min
Halák po štyroch rokoch: Vancouver stále bolí

ST. LOUIS - Brankára Jaroslava Haláka, ktorý by mal byť očakávanou jednotkou slovenskej hokejovej reprezentácie na blížiacich sa februárových zimných olympijských hrách v Soči, aj s odstupom štyroch rokov stále škrie 4. miesto spod piatich kruhov v kanadskom Vancouveri, kde mali hviezdny výber SR našliapnuté na bronzovú medailu.

slovakia

left justify in out

"Pri spomienkach nemôžem zabudnúť na posledný zápas, lebo sme nezvládli poslednú tretinu a výsledok nedopadol v náš prospech. Stále to bolí," vrátil sa myšlienkami teraz už 28-ročný gólman St. Louis Blues na zbabraný súboj o 3. miesto proti Fínsku, v ktorom Slováci viedli 3:1, ale podľahli 3:5.

Halák bude mať v Soči novú masku. "Tá z NHL ani nie je dovolená. Zatiaľ neprezradím, aké motívy na nej budú. Ľudia sa to dozvedia, až keď ju vytiahnem prvýkrát na tréningu," poznamenal bratislavský rodák.

Klub slovenského gólmana bude mať v Soči početné zastúpenie. "Máme v mužstve veľa chalanov, ktorí pôjdu na olympiádu. Pár Američanov, Kanaďanov, Švédov, Rusa, Čecha. Nebol som jediný, kto prijímal gratulácie k nominácii. Od Vladimira Tarasenka som nevyzvedal niečo o dejisku Hier, budeme predsa bývať v olympijskej dedine spolu s ostatnými športovcami," dodal pre Pravdu Jaroslav Halák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies