Halák o svojej dvojke Elliottovi: Náš vzťah sa nezmenil

NETKY.SK • 4 December 2013, 11:51 • 2 min
Halák o svojej dvojke Elliottovi: Náš vzťah sa nezmenil

ST. LOUIS - Kým v uplynulej sezóne hokejovej NHL sa slovenský gólman Jaroslav Halák pravidelne striedal v bránke so svojím kanadským rovesníkom Brianom Elliottom, v tomto ročníku je bratislavský rodák jasnou jednotkou v tíme St. Louis Blues, ktorý patrí medzi príjemné prekvapenia súťaže.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že ak by sme nevyhrávali, o túto pozíciu by som rýchlo prišiel. Ale preto, že sa nám tak darilo, to vyšlo tak, že väčšinu zápasov chytám ja," uviedol v rozhovore pre server iDnes.cz 28-ročný odchovanec ružinovského hokeja Halák, ktorý je o mesiac mladší než jeho spoluhráč a zároveň konkurent v "klietke". "Náš vzťah je stále rovnaký. Ja som vravel, že budeme potrebovať dvoch gólmanov. Aj keď sa v bránke objavil on, chytal skvele. Medzi nami sa nič nezmenilo," podotkol Halák.

Slovenský brankár, ktorý by mal byť národnou jednotkou na ZOH 2014 v Soči, odchytal v tejto sezóne dosiaľ 21 stretnutí (20 od začiatku) a dosiahol 14 víťazstiev s úspešnosťou zásahov 91,3 percenta. Elliott naskočil do ôsmich stretnutí (6 od začiatku) a na konte má štyri výhry s veľmi podobnou úspešnosťou 91,4 %. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies