Halák desiatym najlepším brankárom v Soči z NHL

NETKY.SK • 11 Február 2014, 10:24 • 2 min
Halák desiatym najlepším brankárom v Soči z NHL

SOČI - Podľa oficiálnej internetovej stránky NHL je Slovák Jaroslav Halák desiatym najlepším brankárom zo zámorských klzísk, ktorý sa predstaví na hokejovom turnaji XXII. zimných olympijských hrách v ruskom Soči.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný gólman St. Louis reprezentoval Slovensko aj pred štyrmi rokmi vo Vancouveri, kde zverenci vtedajšieho kouča Jána Filca obsadili štvrté miesto. Server NHL upozorňuje, že Slováci s Halákom v bránke aj so Zdenom Chárom v obrane môžu spôsobiť súperom nemalé problémy a dotiahnuť to opäť až medzi štyri najlepšie tímy. 

Slovenská dvojka Peter Budaj je v renkingu na 14. mieste, v tejto sezóne NHL v Montreale spoľahlivo kryje chrbát Careymu Priceovi, trojke spomenutého rebríčka. Web NHL dal na prvú pozíciu švédskeho gólmana New Yorku Rangers Henrika Lundqvista, druhý figuruje na zozname Američan Jonathan Quick z Los Angeles. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies