Hajtkovič vydal nový singel, uvidíte v ňom unikátne spojenie Ega a Kaliho

NETKY.SK • 21 Jún 2021, 14:54 • 2 min
Hajtkovič vydal nový singel, uvidíte v ňom unikátne spojenie Ega a Kaliho

Čo vznikne, keď zvučné mená slovenskej hudobnej scény spoja svoje sily v tvorbe? Odpoveďou je nový letný hit s názvom Cítim sa. Klip nájdete exkluzívne v našom článku, sponzoroval ho spravodajský portál Netky.sk.

slovakia

left justify in out

Prvýkrát v hudobnej histórii sa objavili interpreti Michal Straka alias Ego a Kali spolu v jednej skladbe. Konkrétne sa jedná o titulnú skladbu z producentského albumu DJa Hajtkoviča.

 

 

Inštrumentálny podklad nového hitu Cítim sa nesie nezameniteľný Hajtkovičov rukopis. DJ Hajtkovič sa venuje hudbe, produkcii a hraniu viac ako 23 rokov. Získal ocenenie Aurel za nejlepší album v kategórií hip hop.

 

img

 

Má pravidelnú reláciu v rádiu SiTy. Počas svojej bohatej hudobnej kariéry spolupracoval ako producent napríklad s Rytmusom, Egom, Tinou, Majkom Spiritom, Čis-T, Kalim, Igorom Kmeťom a ďaľšími.

 

img

 

Hajtkovič má aj vlastné vydavateľstvo. Jeho tvorba je zvečnená na viac ako 30-tich nosičoch. Je to všestranný DJ, ktorý hráva v najlepších kluboch hlavne v SR, ČR, a taktiež v zahraničí. Môže sa pochváliť niekoľkými vydanými mixtape-mi a mashup-mi.

 

img

 

Nový singel je obohatený aj o prepracovaný videoklip, ktorého vizuál vznikol v dielni Illuminate Production pod režisérskym vedením Martina Mika, ktorému sa podarilo zachytiť letnú atmosféru skladby tématickými ilustračnými zábermi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona