Hailee Steinfeld pripravuje debutový album

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 10:37 • 2 min
Hailee Steinfeld pripravuje debutový album

LOS ANGELES - Americká herečka Hailee Steinfeld plánuje vydať debutový album. Na zatiaľ nepomenovanej štúdiovke sa podieľajú napríklad aj Captain Cuts, Harvey Mason alebo The Futuristics. Osemnásťročná rodáčka z Kalifornie nedávno podpísala zmluvu s vydavateľstvom Republic Records.

slovakia

left justify in out

"Hailee je multitalentovaná umelkyňa. Spomedzi jej mnohých darov je jej hlas výnimočný a skvelý. Je úžasné, že sa pripojila k rodine Republic Records," uviedol zástupca vydavateľstva Monte Lipman.

 

Hailee Steinfeld sa preslávila ako Mattie Ross vo westernovej dobrodružnej dráme Skutočná guráž (2010), kde si pod režisérskou taktovkou bratov Coenovcov zahrala po boku hviezd ako Jeff Bridges, Matt Damon alebo Josh Brolin. Snímka jej vyniesla nominácie na cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award i Oscara. Okrem toho sa predstavila v snímkach Romeo & Juliet (2013), Love song (2013), Enderova hra (2013), 3 dni na zabitie (2014) či Ladíme 2 (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona