Hafner & Beyuz pokrstia nový album 10. júna v KC Dunaj

NETKY.SK • 29 Máj 2016, 13:23 • 2 min
Hafner & Beyuz pokrstia nový album 10. júna v KC Dunaj

BRATISLAVA - Slovenské duo Hafner & Beyuz pokrstia v piatok 10. júna v bratislavskom KC Dunaj nový spoločný album Opice a Ananásy.

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostala do predaja začiatkom mája. Špeciálnymi hosťami podujatia, ktoré sa začne o 21:00, budú rapperi Tono S. a Zet.U.Zet.A. Počas večera sa predstavia aj dídžeji Select Cifiman a Simple Sample.


“Nakopli sme sa, zavreli sa do štúdia a už po druhej, tretej pesničke sme zistili, že to začína šľapať a album je na svete,” povedal o albume Hafner, na ktorého spoluprácu s Beyuzom čakali fanúšikovia a fanúšičky niekoľko rokov. “Myslím si, že päť rokov je ideálny čas na vyzretie umelca a na pokračovanie v tvorbe. Veľa kamarátov sa nás pýtalo, prečo už spolu nerobíme. Hovorili, že by chceli niečo nové,” doplnil Beyuz.


Novinka ponúkne opäť typický zvuk dvojice. “Je to oldschoolový Hafner a Beyuz bez žiadnych moderných aditív,” popísal novinku Hafner. “Je to veselé, pozitívne a ‘hopsavé’. Tentokrát sme si povedali, že urobíme poctivú vec ako kedysi a urobíme album, na ktorom budeme len my dvaja bez hostí. Myslím si, že tento nový album sa aj tak najviac podobá na ten prvý, keď sme začínali. Zvolili sme taktiku byť úplne sami sebou a nepremýšľať zbytočne o veciach,” vyjadril sa Beyuz.


Hafner & Beyuz spoločne vydali albumy V živote (2007), Moderný spevák (2009) a Blázon čas (2012). Známi sú aj ako sóloví umelci.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies