Hádzanársky brankár Sjöstrand zarobil tipovaním dostihov 660 000 eur

NETKY.SK • 22 November 2013, 16:19 • 2 min
Hádzanársky brankár Sjöstrand zarobil tipovaním dostihov 660 000 eur

KIEL - Švédskemu hádzanárskemu reprezentačnému brankárovi Johanovi Sjöstrandovi sa darí nielen medzi troma žrďami, ale aj pri tipovaní klusáckych dostihov. Gólman nemeckého THW Kiel si stávkovaním za uplynulé týždne prilepšil až o niekoľko ročných platov. Na výhru 420 000 eur z predchádzajúceho obdobia nadviazal v stredu ďalším úspechom vo výške 240 000 eur.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný priaznivec koní si vďaka správnym tipom obohatil bankové konto o 660 000 eur. "Dozvedel som sa o tom od svojho kamaráta Rickarda Hanssona, keď som bol v aute na ceste domov po zápase Ligy majstrov s Dunkerque," prezradil pre expressen.se šťastný výherca Sjöstrand, ktorý mal v stredu večer dvojnásobnú radosť. THW Kiel totiž vyhral spomenuté stretnutie B-skupiny Ligy majstrov nad francúzskym klubom 28:25.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies