Hádka v rómskej osade: Muž sa vyhrážal a útočil sekerou

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 16:21 • 2 min
Hádka v rómskej osade: Muž sa vyhrážal a útočil sekerou

SPIŠSKÉ PODHRADIE – Z prečinu nebezpečného vyhrážania bol obvinený 53-ročný Michal. Ten v pondelok (25.4.) v rómskej osade v Spišskom Podhradí, po predchádzajúcej slovnej hádke s Jozefom, vzal zo svojho domu sekeru a mužovi sa vyhrážal.

slovakia

left justify in out

TASR o tom dnes informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. "Počas toho ako Jozef sedel v osobnom motorovom vozidle, prišiel k nemu Michal a udrel sekerou do čelného skla na strane vodiča. To prasklo a Jozef zo strachu o svoj život odišiel s vozidlom na políciu v Spišskom Podhradí, kde podal oznámenie," uviedla policajná hovorkyňa. Neskôr sa muž vrátil do osady, lebo sa obával o život a zdravie svojej rodiny.

 

"Michal sa mu opäť vyhrážal a sekerou v ruke ho naháňal po osade. Poškodením vozidla vznikla škoda vo výške 70 eur. Muž bol policajnou hliadkou zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," doplnila Migaľová. Obvinenému hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona