Hádka pasažiera so šoférom skončila nehodou, zomrelo sedem ľudí

NETKY.SK • 3 Apríl 2013, 10:31 • 2 min
Hádka pasažiera so šoférom skončila nehodou, zomrelo sedem ľudí

RIO DE JANEIRO - Najmenej sedem ľudí zahynulo a šesť ďalších utrpelo zranenia pri páde autobusu z 10 metrov vysokého viaduktu v centrálnej časti brazílskeho mesta Rio de Janeiro. V utorok o tom informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Na záberoch televízie Globo bolo vidno prevrátený dopravný autobus, záchranárske helikoptéry a sanitky, ktoré zranených odvážali do nemocníc. Podľa miestnych úradov je veľmi pravdepodobné, že počet zranených sa ešte zvýši.

Bezprostredne po nehode nebola známa jej príčina, ani presný počet pasažierov vo vozidle. Televízia Globo však citovala očitého svedka, podľa ktorého nehodu zapríčinila hádka vodiča autobusu s jedným cestujúcim.  

Nešťastie sa stalo na dopravnej tepne známej ako Avenida Brasil, ktorá patrí k hlavným dopravným trasám v meste. Autobusy sú v Riu najdôležitejšou formou hromadnej prepravy, a to napriek ich slabým bezpečnostným podmienkam.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies