Hádka otca so synom sa zmenila na hrozivú drámu, obaja skončili v nemocnici

NETKY.SK • 14 Apríl 2023, 11:30 • 2 min
Hádka otca so synom sa zmenila na hrozivú drámu, obaja skončili v nemocnici

VÁHOVCE - Polícia zasahovala vo štvrtok (13. 4.) vo večerných hodinách pri vážnom incidente v rodine v obci Váhovce v okrese Galanta. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Operačný dôstojník vzhľadom na závažnosť odovzdaných informácií vyslal okamžite na miesto najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky z Trnavy. "Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty," uviedla polícia. Podľa prvotných informácií malo prísť podvečer medzi nevlastným otcom a synom najskôr k slovnej výmene názorov. "Tá sa zmenila na potýčku, pri ktorej 50-ročný muž mal pri hádke pichnúť nožom 25-ročného nevlastného syna do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene," doplnila polícia.

 

Po následnom zapojení sa do konfliktu ostatných členov rodiny, manželky a dcéry, mal starší muž nasmerovať nôž aj proti sebe. "Piatimi bodnými ranami do brucha a hrude si spôsobil viaceré zranenia. Obaja muži skončili nakoniec v nemocniciach. Starší muž je momentálne v kritickom stave," informovala polícia. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Právna kvalifikácia môže byť doplnená, ale aj zmenená po objasnení motívu konania a vykonaní potrebných procesných úkonov, ktoré nateraz nie je možné pre zdravotný stav osôb vykonať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies