Hadamczik zvažuje možnosť návratu do Baníka Ostrava

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 09:55 • 2 min
Hadamczik zvažuje možnosť návratu do Baníka Ostrava

OSTRAVA - Bývalý tréner českej hokejovej reprezentácie Alois Hadamczik sa možno opäť vráti do majiteľských štruktúr futbalového Baníka Ostrava, ktorý už v minulosti vlastnil a vytiahol ho z dlhov.

slovakia

left justify in out

Dnes je severomoravský klub opäť v ťažkej situácii a fanúšikovia upierajú zraky k bývalému majiteľovi. Hadamczika však od okamžitého návratu odrádza súčasná situácia v klube. "Nechal som na jeho konte desiatky miliónov korún a k tomu káder, ktorý potom vyhral titul. Následne ho však ľudia okolo pána Peteru rozpredali za 600 miliónov. Petera predal aj štadión. Zostalo 150 miliónov dlhov a Baník je v problémoch, hrozí mu zostup a s tým nechcem byť spájaný. Nechcem riskovať svoje meno," vysvetľuje pre utorkové vydanie českého denníka Sport svoje váhanie Hadamczik.

 

Pre ostravských fanúšikov však bliká iskierka nádeje, že sa úspešný hokejový tréner do Baníka vráti ako majiteľ. "Uvidíme, čo sa stane za pol roka alebo rok. Momentálne sa rozhodujem o svojej budúcnosti a jednou z možností je, že by som riadil futbalový klub," tvrdí pre Sport Hadamczik, o ktorom sa špekuluje aj v súvislosti s hokejovou Kometou Brno. Do momentálne posledného tímu českej futbalovej ligy je ochotný vstúpiť, ak bude spolupracovať mesto s klubom a podporovať ho budú významné ostravské osobnosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies