Hackett sklamal na kvalifikácii aj v lietadle

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 13:52 • 2 min
Hackett sklamal na kvalifikácii aj v lietadle

MELBOURNE - Austrálsky plavec Grant Hackett si na domácom šampionáte v Adelaide nevybojoval štvrtú účasť na olympijských hrách a pri návrate ešte utŕžil poriadnu hanbu.

slovakia

left justify in out

Počas letu do Melbourne sa dostal do konfliktu s cestujúcim sediacim v rade pred ním, celá záležitosť vyústila až do obťažovania s mierne zvráteným sexuálnym nádychom. Realitný agent Martin Slobodnik si sklopil sedadlo do polohy, ktorá bola 35-ročnému Hackettovi proti vôli, preto začal operadlom najskôr triasť a následne sa uchýlil k fyzickému kontaktu - prstami stlačil mužovi prsnú bradavku. Podľa svedkov k tomu prispel aj stav opitosti. Neďaleko Hacketta sedel aj austrálsky tenista Sam Groth, bývalý manžel slovenskej rodáčky Jarmily Wolfeovej, za slobodna Gajdošovej. Trojnásobný olympijský víťaz na palube spôsobil poriadny rozruch, po pristátí v Melbourne ho vypočúvala federálna polícia. Amatérsky videozáznam dokazuje, že Hackettovi pomáhal vystúpiť z lietadla jeho priateľ Gary Pert, výkonný riaditeľ klubu austrálskeho futbalu z Collingwoodu Gary Pert. Zatiaľ nie je známe, či bolo vznesené aj nejaké obvinenie. Hackett sa za svoje správanie verejne ospravedlnil, údajne sa pokúšal aj priamo nakontaktovať na Slobodnika a ponúkol sa, že poukáže nešpecifikovanú sumu peňazí na charitatívne účely podľa výberu "obete".

 

Hackett získal individuálne tituly olympijského šampióna na 1500 m voľný spôsob v Aténach 2004 a v Sydney 2000, kde pridal aj zlato zo štafety na 4x200 m voľný spôsob. Kariéru prvý raz ukončil už v roku 2008, ale po šiestich rokoch sa vrátil a štart v rozplavbe štafety na 4x200 m voľný spôsob mu napokon vyniesol zisk bronzovej medaily na vlaňajších majstrovstvách sveta v Kazani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies