Šok pre fanúšikov Britney Spears: Vydavateľstvo oznámilo, že speváčka je mŕtva

NETKY.SK • 27 December 2016, 06:28 • 2 min
Šok pre fanúšikov Britney Spears: Vydavateľstvo oznámilo, že speváčka je mŕtva

NEW YORK - Hackeri prenikli v pondelok na účet spoločnosti Sony Music Entertainment na Twitteri a zverejnili na ňom falošné vyhlásenia o úmrtí speváčky Britney Spearsovej.

slovakia

left justify in out

Sony Music v krátkom oznámení uviedla, že jej účet na sociálnom médiu sa stal terčom útoku, situáciu už však vyriešila. Spoločnosť sa súčasne ospravedlnila Spearsovej a jej fanúšikom za prípadné problémy.

 

 


Hovorkyňa Sony odmietla poskytnúť bližšie vyjadrenie, reakciu nezverejnila ani spoločnosť Twitter.

Spearsovej manažér Adam Leber však pre televíziu CNN zdôraznil, že 35-ročná hudobná hviezda "je v poriadku a má sa dobre".

Okrem falošných twítov na účte Sony Music, ktoré čoskoro po zverejnení odstránili, mohol byť terčom podvodu aj účet hudobníka Boba Dylana, na ktorom sa tiež objavila medzičasom vymazaná správa "Odpočítaj v pokoji @britneyspears". V niektorých správach sa k zodpovednosti hlásila hackerská skupina OurMine, informoval časopis Billboard.




 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies