Hackeri zverejnili ďalšie ukradnuté FOTO: Nahá Kelly Brook a jej obrovské prsia!

NETKY.SK • 6 Október 2014, 16:27 • 2 min
Hackeri zverejnili ďalšie ukradnuté FOTO: Nahá Kelly Brook a jej obrovské prsia!

LONDÝN – Nočná mora celebrít! Každý deň sa na internete objavujú fotografie celebrít, ktoré im hacker ukradol z úložiska firmy Apple iCloudu. Ďalšou obeťou sa stala britská modelka s obrovskými prsiami Kelly Brook (34)!

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že Kelly svojej vnady na verejnosti už niekoľkokrát ukázala a pre jej fanúšikov nie sú ničím novým, o zverejnenie týchto záberov bol obrovský záujem. Okrem jej nahých fotografií hackeri zverejnili aj selfie v spodnej bielizni.

 

Kelly sa pýši titulom najerotickejšia Angličanka. V roku 2010 sa po prvýkrát objavila v časopise Playboy. Objavila sa aj vo filmoch Lúpež po taliansky (2003), 9 hráčov so smrťou (2005), Traja (2005), Piraňa 3D (2010). V minulosti randila napríklad s Jasonom Stathamom a rugbystom Thomom Evansom. Rozhodla sa, že o svojich vzťahoch napíše knihu.

 

Okrem najsexi Britky sa na internete objavili nahé fotografie Jennifer Lawrence, Kate Upton a Rihanny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies