Habánek na hosťovanie do FK Senica

NETKY.SK • 14 August 2013, 12:28 • 2 min
Habánek na hosťovanie do FK Senica

SENICA - Mladý krajný obranca Michal Habánek bude pol roka hosťovať v FK Senica, kam prišiel z konkurenčného futbalového klubu Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

"Chcem pomôcť mužstvu. Svojimi výkonmi chcem tešiť fanúšikov, vedenie klubu i majiteľa," povedal pre oficiálnu internetovú stránku "Záhorákov" 19-ročný zadák.

Habánek sa síce objavil v prvom mužstve Trnavčanov už na jeseň 2011, no nedokázal sa v ňom udomácniť. "Už za trénera Zelenského sa presadzoval trend stavať na ihrisko starších, skúsenejších futbalistov. Zdá sa, že kouč Jarábek razí rovnakú filozofiu. Mladí hrávajú za rezervu, ktorá v minulej sezóne postúpila do II. ligy," uviedol mládežnícky reprezentant SR Habánek. 

"Je to veľmi talentovaný futbalista. Dúfame, že v Senici využije naplno svoj potenciál. Navyše, na pravom kraji obrany sa nám zranil Cristovam a vyzerá to, že sa tak skoro na trávnik nedostane. Museli sme reagovať na vzniknutú situáciu," vysvetlil dôvod angažovania Habánka športový riaditeľ FK Senica Dušan Vrťo. 

Michal Habánek je pripravený absolvovať súťažný debut v drese úradujúceho slovenského vicemajstra už v sobotu proti Košiciam. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies