Haasovi rodičia podmienečne za mreže

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 13:55 • 2 min
Haasovi rodičia podmienečne za mreže

BERLÍN - Rodičia nemeckého tenistu Tommyho Haasa dostali od súdu v Rosenheime zhodne deväť mesiacov podmienečne za neoprávnené poberanie podpory v sociálnom programe označovanom Hartz IV.

slovakia

left justify in out

Peter a Brigitte Haasovci od novembra 2011 do októbra 2012 dostali 14 796 eur. V procese sa pritom preukázalo, že zatajili príjmy vo výške 46 126 eur vrátane mesačnej podpornej platby 1200 eur od spomenutého syna, niekdajšieho druhého hráča svetového rebríčka. Tridsaťšesťročný v Bradentone na Floride žijúci 17. muž aktuálneho renkingu Haas na kurtoch zarobil 12 952 348 USD podľa databázy Asociácie tenisových profesionálov (ATP). 

 

"Nič som o tom nevedel. Prišlo to pre mňa ako blesk z jasného neba. Som v šoku, moja sestra tiež. Musím sa v pokoji porozprávať s otcom. Je to problém, ktorý treba vyriešiť," povedal Haas pre Bild.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies