Haasov návrat sa odkladá o ďalších minimálne päť týždňov

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 11:18 • 2 min
Haasov návrat sa odkladá o ďalších minimálne päť týždňov

MNÍCHOV - Nemecký tenisový rekonvalescent Tommy Haas napokon vynechá celú hlavnú antukovú časť sezóny a vráti sa do súťažného diania najskôr od 8. júna už na tráve.

slovakia

left justify in out

"Nie je to vec mentálneho bloku, ale ramena. Zatiaľ jeho stav nie je taký, aký by som chcel, aby som mohol súperiť na veľmi vysokej úrovni a mal šancu dosiahnuť nejaké víťazstvá. Musím teda odložiť môj návrat a dúfať, že budem pripravený na trávu," citovala Haasa internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP).

 

Tridsaťsedemročný niekdajší druhý muž svetového rebríčka Haas (nar. 3. apríla 1978 v Hamburgu) podstúpil vlani 17. júna v New Yorku už štvrtú operáciu ruky. Momentálne figuruje na 173. priečke v hodnotení, pri comebacku bude môcť používať tzv. chránený renking. Pôvodne plánoval začať už tento týždeň na antuke v Mníchove.

 

Haas naposledy hral 27. mája 2014 na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros, odstúpil z duelu 1. kola s Estóncom Jürgenom Zoppom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies