Haas sa nevráti ani v Monaku, začne od 27. apríla v Mníchove

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 13:52 • 2 min
Haas sa nevráti ani v Monaku, začne od 27. apríla v Mníchove

BERLÍN - Nemecký tenisový rekonvalescent Tommy Haas sa nevráti do súťažného diania už od 12. apríla v monackom Monte Carle. Napokon začne až od 27. apríla v Mníchove, kde sa už teraz pripravuje.

slovakia

left justify in out

"Teším sa, že konečne znova budem na okruhu. Je skvelé, že obnovenú premiéru zažijem práve pred domácim publikom," povedal Haas po prílete do bavorskej metropoly, citoval ho web tennis.de.

 

Čerstvo 37-ročný niekdajší druhý muž svetového rebríčka Haas (nar. 3. apríla 1978 v Hamburgu) podstúpil vlani 17. júna v New Yorku už štvrtú operáciu ruky. Momentálne figuruje na 173. priečke v hodnotení, pri comebacku bude môcť používať tzv. chránený renking.

 

Haas naposledy hral 27. mája 2014 na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros, odstúpil z duelu 1. kola s Estóncom Jürgenom Zoppom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona