Györ so slovenským triom získal maďarský titul po 30 rokoch

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 08:23 • 2 min
Györ so slovenským triom získal maďarský titul po 30 rokoch

BUDAPEŠŤ- Aj s triom slovenských futbalistov v kádri sa v nedeľu stal novým maďarským majstrom klub FC Györi ETO, ktorý sa tak teší z prestížneho titulu po dlhých 30 rokoch.

slovakia

left justify in out

Tri kolá pred koncom ligy o tom rozhodla výhra Györu nad Ferencvárosom Budapešť, resp. súčasné zaváhanie najväčšieho rivala v boji o titul Videotonu na ihrisku Debrecínu 1:2.

Pre Györ je to historicky štvrtý majstrovský titul, naposledy ho získal v roku 1983 ešte pod starým názvom Raba ETO. V nedeľu sa do brány v druhom polčase v drese domácich dostal aj Slovák Peter Molnár, v kádri nového majstra Maďarska sú aj obranca Marián Had a brankár Ľuboš Kamenár.

"Som pyšný na toto mužstvo. Chcem sa poďakovať aj klubovému vedeniu, ktoré mi opäť dalo dôveru a verilo mi," citovala agentúra Reuters trénera majstra Attilu Pintéra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona