Gyömbér v ideálnej jedenástke uplynulého kola Serie A

NETKY.SK • 29 Október 2013, 11:56 • 2 min
Gyömbér v ideálnej jedenástke uplynulého kola Serie A

CATANIA - Slovenského futbalového obrancu Norberta Gyömbéra zaradil prestížny portál Goal.com do najlepšej jedenástky uplynulého víkendového kola najvyššej talianskej súťaže Serie A.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Gyömbér zažil súťažnú premiéru v základnej zostave Catanie, ktorá na domácom ihrisku remizovala so Sassuolom 0:0. Slovenský reprezentant v kategórii do 21 rokov absolvoval celý duel na poste stopéra a po stretnutí ho dokonca vyhlásili za najlepšieho hráča zápasu. Prvý štart v Serie A si pripísal týždeň predtým, pri prehre na ihrisku Cagliari nastúpil v 71. min z pozície striedajúceho hráča.

Ideálna jedenástka 9. kola Serie A 2013/2014 podľa portálu Goal.com: Mattia Perin (FC Janov) - Mehdi Benatia (AS Rím), Norbert Gyömbér (Catania), Giorgio Chiellini (Juventus Turín) - José Ángel Crespo (Bologna), Arturo Vidal (Juventus Turín), Marco Parolo (FC Parma), Juan Cuadrado (ACF Fiorentina) - Rodrigo Palacio (Inter Miláno), Carlos Tévez (Juventus Turín), Dries Mertens (SSC Neapol)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona