Gyömbér kľúčovým hráčom Catanie proti Udinese

NETKY.SK • 11 November 2013, 13:09 • 2 min
Gyömbér kľúčovým hráčom Catanie proti Udinese

CATANIA - Slovenský futbalový obranca Norbert Gyömbér bol jedným z kľúčových hráčov talianskej Catanie pri sobotňajšom víťazstve 1:0 nad Udinese v rámci 12. kola najvyššej súťaže Serie A. Dvadsaťjedenročný stopér patril podľa talianskych médií k najlepším hráčom na ihrisku. Domáci získali tri body po presnom zásahu Argentínčana Maximiliana Gastóna Lópeza z pokutového kopu v 30. minúte.

slovakia

left justify in out

"Bol to zápas dvoch rôznych polčasov. V prvom sme boli jasne lepší, dostali sme Udinese pod tlak a z penalty sme otvorili skóre. Po zmene strán dominovali hostia, vypracovali si aj šance. Bolo to asi kvôli tomu, že sme sa až veľmi stiahli, strachovali sme sa o výsledok. Našťastie, hostia nedali gól. Sme veľmi radi, že sme zvládli tento psychicky a aj fyzicky náročný duel," uviedol Gyömbér pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency.

Rodák z Revúcej si pripísal na konto piaty štart v Serie A a za Cataniu odohral už štyri ligové súboje za sebou. "Rossazzurri" sa najbližšie predstavia v dueli 13. kola na pôde FC Turín (24. novembra o 15.00 h).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona