Gymnastka Kabajevová, údajná Putinova partnerka, odchádza z parlamentu

NETKY.SK • 15 September 2014, 16:58 • 2 min
Gymnastka Kabajevová, údajná Putinova partnerka, odchádza z parlamentu

MOSKVA - Držiteľka zlatej olympijskej medaily v gymnastike Alina Kabajevová, ktorej vzťah s ruským prezidentom Vladimirom Putinom je predmetom rozsiahlych špekulácií, sa vzdáva kresla v celoštátnom parlamente.

slovakia

left justify in out

Ruské médiá informovali, že Kabajevová dnes požiadala o umožnenie odchodu z parlamentu, aby mohla začať vykonávať inú, nekonkretizovanú prácu.
       

Kabajevová, ktorá získala olympijskú medailu v rytmickej gymnastike v roku 2004, bola členkou dolnej komory ruského parlamentu, teda Štátnej domy, za vládnu stranu Jednotné Rusko - tá je Putinovou mocenskou základňou, pripomenula tlačová agentúra AP. 
     

Správy o romantickom vzťahu medzi Putinom a Kabajevovou sa začali objavovať v roku 2008 a pretrvávajú, aj napriek tomu, že Kremeľ ich popieral alebo sa k nim odmietal vyjadrovať. Putin v roku 2013 oznámil, že on a jeho manželka Ľudmila sa rozvádzajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies