Gyömbérovým novým konkurentom Vermaelen z FC Barcelona

NETKY.SK • 7 August 2016, 15:06 • 2 min
Gyömbérovým novým konkurentom Vermaelen z FC Barcelona

RÍM - Belgický futbalový reprezentant Thomas Vermaelen dostal od svojho zamestnávateľa, úradujúceho španielskeho šampióna FC Barcelona, povolenie absolvovať lekársku prehliadku na pôde talianskeho AS Rím.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web britskej BBC. Tridsaťročný niekdajší kapitán FC Arsenal Vermaelen prišiel do katalánskeho klubu z Londýna v roku 2014 za 15 miliónov eur, vinou zranení však skúsený stopér nastúpil len v 11 stretnutiach La Ligy.

Vermaelenov príchod by mohol spustiť pohyb smerom von z AS Rím. O gréckeho obrancu Kostasa Manolasa sa zaujíma viacero klubov anglickej Premier League, v hre je aj presun slovenského reprezentanta Norberta Gyömbéra na hosťovanie. Podľa webu gazzamercato.it sa 24-ročnému defenzívnemu univerzálovi otvorí cesta do Delfina Pescara, portál laroma24.it pripomína interes Atalanty Bergamo. Podľa talianskych médií už skôr prejavili záujem o služby bývalého hráča Banskej Bystrice a Catanie aj nováčikovia Primera División 2016/2017 CD Leganés a Deportivo Alavés a aj taliansky klub US Palermo.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona