Gyömbérov návrat oddialila zrazenina

NETKY.SK • 25 November 2016, 08:49 • 2 min
Gyömbérov návrat oddialila zrazenina

PESCARA - Návrat slovenského futbalového reprezentanta Norberta Gyömbéra na trávniky sa odkladá. Pre zlomeninu lýtkovej kosti pauzuje od 17. septembra a počas tohto týždňa sa začal pripravovať s tímom svojho klubového zamestnávateľa Pescary.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu primadanoi.it mal byť Gyömbér v nedeľu pripravený zasiahnuť minimálne ako náhradník do ligového zápasu na pôde rímskeho AS (20.45 h), ktorého je kmeňovým hráčom. Situácia sa však zvrtla. "Ani cez víkend nebudem hrať. Kosť už mám zrastenú. Trénoval som aj s tímom, no mal som veľké bolesti. Vyšetrenia ukázali, že pri kosti sa vytvorila zrazenina," referoval 24-ročný defenzívny univerzál prostredníctvom zastupiteľskej agentúry Central Sport Management.

 

Gyömbér sa vážne zranil v stretnutí 4. kola najvyššej talianskej dlhodobej súťaže na trávniku Lazia Rím (3:0 pre Lazio). Bývalý hráč Banskej Bystrice a Catanie vynechal deväť súbojov v Serie A, Pescara v nich vybojovala len tri body a patrí jej "zostupová" 18. priečka v 20-člennom pelotóne. Slovenský zadák absentoval tiež v ostatných štyroch zápasoch slovenského národného tímu, troch v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

 

"Chodím k fyzioterapeutovi, ktorý by mal zrazeninu odstrániť. Snáď to pôjde relatívne rýchlo. Viem, musím byť trpezlivý. No, priznávam sa, že už mám dosť individuálnej prípravy. Rád by som sa už vrátil na ihrisko. Kedy sa to stane? Verím, že ešte v tomto roku,“ dodal Gyömbér.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies