Gyömbéra mrzí, že nefiguruje na súpiske AS Rím pre LM

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:41 • 2 min
Gyömbéra mrzí, že nefiguruje na súpiske AS Rím pre LM

RÍM - Deväťnásobný slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu AS Rím Norbert Gyömbér napokon nebude účinkovať v skupinovej fáze prestížnej Ligy majstrov, ktorá sa začne už na budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného rodáka z Revúcej (nar. 3. júla 1992) nezaradil trénerský štáb rímskeho klubu na čele s francúzskym kormidelníkom Rudim Garciom na súpisku pre LM 2015/2016. Informoval o tom portál denníka La Gazzetta dello Sport. "Neviem, či som to čakal. Samozrejme, že ma to trochu zarmútilo. Som z toho smutný, pretože som profesionál a chcel som tam byť a zahrať si v Lige šampiónov," vyjadril sa defenzívny univerzál Gyömbér na margo svojej absencie v skupinovej fáze najprestížnejšej európskej klubovej súťaže a doplnil: "Na druhej strane musím ďalej poctivo pracovať a presvedčiť trénera Garciu, aby ma zaradil na súpisku, prípadne som sa dostal na nejaké zápasy."


Ako je známe, Norbert Gyömbér je kmeňovým hráčom talianskeho klubu Catania Calcio a vo "večnom meste" je od konca augusta na hosťovaní do 30. júna 2016, potom si AS Rím bude môcť uplatniť na slovenského futbalistu opciu na trvalý prestup na tri roky.


Nedávny žreb skupinovej fázy Ligy majstrov 2015/2016 v Monaku prisúdil tímu AS Rím v E-skupine za súperov FC Barcelona (Šp.), Bayer Leverkusen (Nem.) a BATE Borisov (Bielor.). Taliansky vicemajster začne svoju púť v stredu 16. septembra o 20.45 h atraktívnym domácim súbojom proti úradujúcemu víťazovi LM z Barcelony.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies