Gyömbér zaujal aj Sampdoriu Janov a Terek Groznyj

NETKY.SK • 4 Február 2015, 11:13 • 2 min
Gyömbér zaujal aj Sampdoriu Janov a Terek Groznyj

CATANIA - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa stal predmetom záujmu viacerých európskych klubov.

slovakia

left justify in out

Ešte minulý týždeň priniesol denník Plus jeden deň informáciu o tom, že 22-ročného hráča talianskej Catanie si vyhliadol účastník Serie A SSC Neapol.

 

"Aj ja som niečo zachytil o tomto transfere. So mnou však ešte nikto nerokoval. Možno kluby medzi sebou hovorili," povedal vtedy rodák z Revúcej, ktorý si v novembri na tréningu zlomil kosť v členku. "Už trénujem individuálne. V Ríme som absolvoval predposlednú kontrolu. Lekár mi povedal, že môžem pritvrdiť. K tímu by som sa mal pridať asi tak o mesiac. Liečba stále prebieha," objasnil situáciu o svojom zdravotnom stave niekdajší hráč Dukly Banská Bystrica. 

 

Podľa portálu Tutto Mercato sa o defenzívneho univerzála zaujímala v minulých dňoch aj Sampdoria Janov a ruský klub Terek Groznyj, ktorý je údajne pripravený uzavrieť transfer v najbližšom čase. Ako je známe, prestupové obdobie vo väčšine popredných európskych líg sa skončilo 2. februára, v Rusku však trvá až do 27. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies