Gyömbér už individuálne trénuje a je bližšie k návratu

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 12:40 • 2 min
Gyömbér už individuálne trénuje a je bližšie k návratu

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér si doliečuje zranený členok a blíži sa termín jeho návratu na zelené trávniky. Hráč Catanie Calcio už individuálne trénuje po zlomenine členka, ktorú utrpel v novembri.

slovakia

left justify in out

"Ešte to nie je na sto percent, ale už behám, robím cvičenia s loptou. Čaká ma ešte jedna kontrola v Ríme. Ak bude všetko v poriadku, o 15 až 20 dní by som mohol začať trénovať s tímom. A návrat na ihrisko v drese Catanie? Dúfam, že by to mohlo byť už v apríli," uviedol na webe svojej manažérskej agentúry Central Sport Management Norbert Gyömbér.

 

Defenzívny univerzál talianskej Catanie Calcio si v novembri na tréningu zlomil kosť v členku. Táto indispozícia vyradila 22-ročného rodáka z Revúcej až na päť mesiacov. Bývalý hráč Dukly Banská Bystrica a sedemnásobný slovenský reprezentant Gyömbér prišiel do Catanie v januári 2013. V Serie B 2014/2015 odohral sedem stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies