Gyömbér spokojný s postupom Catanie v Talianskom pohári

NETKY.SK • 18 August 2014, 12:15 • 2 min
Gyömbér spokojný s postupom Catanie v Talianskom pohári

CATANIA - Futbalisti druholigového klubu Catania Calcio úspešne vstúpili do novej sezóny 2014/2015, keď v rámci 2. kola Talianskeho pohára (Coppa Italia) v nedeľu zdolali v domácom prostredí pred 6000 divákmi Süd Tirol 1:0 gólom Brazílčana Raphaela Martinha v 23. min. Celý duel v drese víťazov odohral slovenský reprezentant Norbert Gyömbér.

slovakia

left justify in out

"Bol to veľmi dobrý zápas, pre nás náročný aj z psychického hľadiska. Keďže sme chceli postúpiť, nechceli sme proti účastníkovi tretej najvyššej súťaže pripustiť prekvapenie na náš účet," uviedol 22-ročný Gyömbér pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosťi CSM-Agency. Rodák z Revúcej, ktorý má v Catanii zmluvu do leta 2017, na margo nedeľňajšieho pohárového súboja ešte dodal: "Obidve mužstvá si vypracovali niekoľko príležitostí. Som rád, že my sme aj skórovali. Osobne sa mi hralo dobre. Teší ma, že sme nedostali gól a postúpili ďalej." 

 

Súperom Catanie v 3. kole Talianskeho pohára bude Cagliari, účastník Serie A. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies