Gyömbér si zlomil nohu a chýbať bude najmenej 45 dní

NETKY.SK • 19 September 2016, 09:51 • 2 min
Gyömbér si zlomil nohu a chýbať bude najmenej 45 dní

PESCARA - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér si zlomil nohu a jeho talianskemu klubu Pescara Delfino bude chýbať 45 dní. Informoval o tom pescarský portál Il Centro.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný obranca si zlomil nohu v sobotňajšom súboji Serie A s Laziom Rím. Deň po zápase sa podrobil podrobným testom, ktoré ukázali fraktúru pravej fibuly a lekári dobu liečby určili na 45 dní. Tréner Delfina Massimo Oddo tak má veľké problémy so zranenými obrancami, keď mu vypadol napríklad už aj Andrea Coda (členok).

 

Gyömbér musel v sobotu nútene zísť z ihriska v 49. minúte. Jeho zranenie znamená, že nebude Slovensku k dispozícii v najbližších dvoch zápasoch kvalifikácie MS 2018. Výber trénera Jána Kozáka hrá najprv 8. októbra v slovinskej Ľubľane, o tri dni v Trnave privíta Škótsko.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies