Gyömbér sa vrátil na trávniky: Cítil som sa dobre

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 11:24 • 2 min
Gyömbér sa vrátil na trávniky: Cítil som sa dobre

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa po zlomenine členka vrátil na súťažné trávniky. Stalo sa tak vo víkendovom zápase druhej talianskej ligy medzi jeho Cataniou a Livornom (1:1).

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, bolo tam troška nervozity, veď som nehral šesť mesiacov. Postupne to však opadlo a cítil som sa dobre," uviedol pre web zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency Gyömbér, ktorý utrpel zranenie začiatkom novembra. Vysoký obranca zasiahol do zápasu od 57. minúty a hral na pravej strane obrany.

 

"Stretnutie proti Livornu bolo pre nás veľmi dôležité. V prípade víťazstva by sme boli stále v hre o účasť v play off o postup do Serie A. V úvodnom polčase sme boli lepší a dali sme aj gól. Po zmene strán sme sa prakticky iba bránili a vyrážali do brejkov. Mali sme aspoň jeden premeniť a rozhodnúť zápas. Namiesto toho v 95. minúte si rozhodca vymyslel penaltu, z ktorej sme inkasovali. Kompenzoval tak zákrok z prvého polčasu, keď sa proti nám mala kopať penalta," zhodnotil slovenský futbalista.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies