Gyömbér pravdepodobne smeruje na ročné hosťovanie do Palerma

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 17:46 • 2 min
Gyömbér pravdepodobne smeruje na ročné hosťovanie do Palerma

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant a kmeňový hráč AS Rím Norbert Gyömbér je podľa zdrojov z Apeninského polostrova veľmi blízko k sezónnemu hosťovaniu v talianskom klube US Palermo.

slovakia

left justify in out

Podľa gazzamercato.it je dohoda medzi klubmi už na svete a dočasný presun 24-ročného defenzívneho univerzála by mali potvrdiť počas najbližších hodín. Portál palermo.gds.it pridal informáciu, že transfer "upiekli" počas utorkovej spoločnej večere športový riaditeľ Palerma Rino Foschi a jeho náprotivok z rímskeho klubu Walter Sabatini.

Talianske médiá informovali počas ostatných týždňov v súvislosti s Gyömbérom aj o eminentnom záujme Delfina Pescara, web retesport.it zas pripomína neutíchajúci interes Deportiva Alavés, nováčika španielskej La Ligy.

Norbert Gyömbér bol v Ríme od augusta 2015 na ročnom hosťovaní z Catanie Calcio a nastúpil v deviatich stretnutiach. Vo "večnom meste" dostal kontrakt s platnosťou do 30. júna 2019. Reprezentoval SR na ME vo Francúzsku. V minulosti hral na klubovej úrovni aj za Banskú Bystricu, na Apeninský polostrov odišiel v lete 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies