Gyömbér podcenil sociálnu sieť. Spojil Juventus a exkrement

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 15:03 • 2 min
Gyömbér podcenil sociálnu sieť. Spojil Juventus a exkrement

RÍM - Slovenský reprezentant v službách AS Rím Norbert Gyömbér neskrýval potešenie z eliminácie iného talianskeho mužstva Juventus Turín z futbalovej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Turínčania v stredajšej odvete osemfinále viedli na pôde Bayernu Mníchov 2:0, napokon podľahli 2:4 po predĺžení. Gyömbér vyjadril svoj postoj prostredníctvom príspevku na instagrame s viacerými "hashtagmi" vrátane jedného expresívnejšieho - zvolil kombináciu skratky turínskeho klubu a výrazu označujúceho exkrement. 

 

Dvadsaťtriročný obranca či defenzívny stredopoliar tento "hashtag" napokon zmazal, na jeho počin upozornilo viacero talianskych webov vrátane giallorossi.net a sportal.it.


Gyömbér figuruje v nominácii trénera reprezentácie SR Jána Kozáka na medzištátne prípravné stretnutia proti Lotyšsku (25. marca v Trnave) a Írsku (29. marca v Dubline).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona