Gyömbér po dueli proti majstrovi: Mali sme na Juventus

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 18:54 • 2 min
Gyömbér po dueli proti majstrovi: Mali sme na Juventus

CATANIA - Catania prehrala doma s Juventusom Turín tesne 0:1.

slovakia

left justify in out

Po ôsmich zápasoch absencie dostal slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér opäť príležitosť v zostave talianskeho klubu Catania Calcio. Dvadsaťjedenročný defenzívny univerzál absolvoval celé nedeľňajšie stretnutie 29. kola Serie A proti Juventusu Turín. Futbalisti domácej Catanie však prehrali s hráčmi úradujúceho šampióna tesne 0:1, keď jediný gól duelu strelil argentínsky kanonier Carlos Tévez.

 

"Škoda, mohli sme prekvapiť Juventus. Boli sme majstrovi vyrovnaným súperom," uviedol Gyömbér pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM-Agency a pokračoval: "Mrzí nás ďalšia prehra. Teraz už myslíme na stredajší duel proti Neapolu. Chceme bodovať proti 'partenopei'. Momentálne sme poslední, ale veríme v záchranu v najvyššej súťaži." 

 

Bývalý hráč Dukly Banská Bystrica Gyömbér hral proti "starej dáme" na pozícii ľavého obrancu a už vo 4. min dostal žltú kartu. Bol to preňho deviaty ligový štart v najvyššej talianskej súťaži a pripísal si v ňom 95-percentnú úspešnosť prihrávok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies