Gyömbér po debute za AS Rím: Som veľmi šťastný

NETKY.SK • 5 Október 2015, 08:28 • 2 min
Gyömbér po debute za AS Rím: Som veľmi šťastný

PALERMO - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér zažil v nedeľňajšom dueli 7. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A súťažný debut v drese svojho nového zamestnávateľa AS Rím.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný rodák z Revúcej nastúpil na pôde Palerma v 83. min za stavu 3:1 pre hostí, Rimania napokon triumfovali 4:2. Ako je známe, Gyömbér zamieril do "večného mesta" koncom augusta na hosťovanie z iného sicílskeho mužstva Catania Calcio.

 

"Z debutu som veľmi šťastný, chcel by som sa poďakovať trénerovi. Ešte viac ma teší, že sme zvíťazili 4:2 na pôde náročného súpera. Myslím si, že vedenie 3:0 trochu naše mužstvo uspalo. Gervinho však v závere strelil gól na 4:2 a potvrdil naše víťazstvo," vyhlásil po stretnutí Gyömbér pre web asromalive.it.

 

Defenzívny univerzál absolvoval v Palerme približne desaťminútovú porciu vrátane nadstaveného času na pozícii v strede poľa. "Pravdou je, že môj obľúbený post je v strede obrany, ale môžem hrať aj na kraji defenzívnej formácie. V národnom mužstve som však už hrával aj pred obranou. Kam ma tréner postaví, tam budem hrať," skonštatoval Norbert Gyömbér, ktorý nechýba v nominácii kormidelníka slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na blížiace sa zápasy kvalifikácie o postup na ME 2016 proti Bielorusku a Luxembursku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona