Gyömbér odohrá nasledujúcu sezónu na hosťovaní v druholigovom Bari

NETKY.SK • 31 August 2017, 17:12 • 2 min
Gyömbér odohrá nasledujúcu sezónu na hosťovaní v druholigovom Bari

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér strávi nasledujúcu sezónu v talianskom Bari. Do druholigového tímu prišiel na ročné hosťovanie z AS Rím.

slovakia

left justify in out

"Po dlhých a náročných rokovaniach sa stal Norbert Gyömbér hráčom AS Bari. Náš futbalista prichádza do ambiciózneho klubu, ktorého cieľom je návrat do Serie A, na ročné hosťovanie. Bari má na Nora opciu, ktorú môže uplatniť v prípade postupu do najvyššej talianskej ligy. Pre Nora je teraz najdôležitejšie, aby pravidelne hral. A v Bari by mal," uviedol Juraj Vengloš riaditeľ CSM-Agency, zastupiteľskej spoločnosti hráča.

 

Dvadsaťpäťročný obranca alebo defenzívny stredopoliar odštartoval kariéru v Banskej Bystrici, odkiaľ v roku 2013 prestúpil do Catanie.

 

Do AS Rím prišiel v auguste 2015 na hosťovania a o rok neskôr už natrvalo za 1,5 milióna eur. Uplynulú sezónu strávil na hosťovaniach v Pescare a ruskom Tereku Groznyj.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies