Gyömbér nevie presný dátum svojho návratu na ihrisko

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 12:14 • 2 min
Gyömbér nevie presný dátum svojho návratu na ihrisko

BRATISLAVA - Futbalista talianskeho AS Rím a slovenský reprezentant Norbert Gyömbér laboruje so zlomeninou palca už takmer dva mesiace. Kedy opäť nastúpi za Rimanov, je otázne.

slovakia

left justify in out

Pôvodné prognózy hovorili o trojtýždňovej absencii, avšak Gyömbérove zranenie sa ukázalo ako vážnejšie. "Bola to veľmi nepríjemná zlomenina. Palec na nohe sa pomaličky hojí, ale ešte to nie je 100% zrastené. Trénujem individuálne. Rozbehy a menšie kontakty s loptou. Samozrejme často som v posilňovni," povedal pre stránku svojej zastupujúcej agentúry CSM Agency.

 

Pravý zadák chýba Rimanom už takmer dva mesiace a zatiaľ je otázne, kedy sa opäť predstaví v súťažnom zápase. "Netrúfam si odhadnúť. Bol by som šťastný, ak by to bolo do dvoch týždňov," vyslovil želanie Gyömbér. Aj napriek zraneniu dostal od trénera Jána Kozáka pozvánku na reprezentačný zraz. "Už pred samotnou nomináciou som bol v kontakte s asistentom trénera pánom Tarkovičom. Vysvetlil som mu môj zdravotný stav a nakoniec sa rozhodlo, že prídem na zraz. Trénerom som vďačný, že som mohol byť aj napriek zraneniu s kolektívom," ozrejmil situáciu 23-ročný hráč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies