Gyömbér nazad v tréningovom procese AS Rím

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 21:33 • 2 min
Gyömbér nazad v tréningovom procese AS Rím

RÍM - Dvanásťnásobný slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa vrátil do tréningového procesu talianskeho prvoligového klubu AS Rím. Novinku oznámil prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie, pripojil fotografiu so spoluhráčmi. Defenzívny univerzál Gyömbér sa 2. februára tešil z víťazstva 2:0 na pôde Sassuola v 23. kole Serie A, ale dohrával so zlomeným prstom na nohe.

slovakia

left justify in out

Pôvodná prognóza hovorila "len" o troch týždňoch nútenej prestávky, od spomenutého súboja však prešli už viac ako dva mesiace. Odhad z konca marca predznamenal výluku zo súťažného diania na ďalšie dva týždne. "Palec na nohe sa pomaličky hojí. Ešte to nie je na sto percent zrastené. Bola to veľmi nepríjemná zlomenina. Trénujem individuálne, rozbehy a menšie kontakty s loptou. Samozrejme, často som v posilňovni," uviedol 23-ročný rodák z Revúcej (nar. 3. júla 1992) prostredníctvom oficiálnej stránky svojej zastupiteľskej agentúry csm-agency.sk počas nedávnej tzv. asociačnej pauzy. Gyömbér figuroval v pôvodnej 27-člennej nominácii trénera reprezentácie SR Jána Kozáka na prípravné stretnutia proti Lotyšsku a Írsku, zdravotný stav však nedovolil obrancovi či defenzívnemu stredopoliarovi nastúpiť.

Kmeňový hráč talianskej Catanie Calcio Gyömbér (v predchádzajúcej sezóne ešte v jej drese absentoval šesť mesiacov pre zranenie členka, na sklonku roka 2015 mal zlomený palec na ruke, pozn.) je od vlaňajšieho augusta na hosťovaní v AS Rím do júna 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies