Gwyneth Paltrow, sviečka s vôňou jej vagíny a seriál Sex, Love & goop. Ako sex súvisí s láskou?

NETKY.SK • 25 Október 2021, 12:59 • 2 min
Gwyneth Paltrow, sviečka s vôňou jej vagíny a seriál Sex, Love & goop.  Ako sex súvisí s láskou?

Gwyneth Paltrow predávala sviečku, ktorá voňala ako jej vagína. Vytvorila ju špeciálne pre svoju webovú stránku Goop. Predáva i vaginálne vajcia, ktoré odborníci odsudzujú, zaplatila dokonca pokutu. Po tejto afére by sme zrejme nečakali, že herečka vyprodukuje niečo také hlboké. V seriáli nejde len o sex, ale o budovanie pevných vzťahov či posilnenie lásky. Ste zvedaví, čo sa v ňom dozviete?

slovakia

left justify in out

img

 

Gwyneth Paltrow už neraz hovorila o vaginálnom naparovaní, vaginálnych jadeitových vajíčkach za 15 000 dolárov a o niečom, čo sa nazýva sexuálny prach. Predávala i vajce, ktoré si ženy mali strkať do vagíny. Dokonca hviezdi na fotke v obrovskej vagíne, aby propagovala dokumentárny seriál, ktorý je momentálne jedným z hitov Netflixu. 

 

 

Príliš drahá vagína

Najprv vyrobila sviečku s názvom This Small Like My Vagina s cenou približne 60 dolárov, takú cenu mal aj sexuálny prach. Hviezda chcela pomôcť s problémami s vagínou, no nakoniec ju to vyšlo celkom draho! Paltrow musela zaplatiť 145 000 dolárov. Bolo to v roku 2018, keď jej takmer notoricky známa wellness spoločnosť Goop dostala pokutu za to, že marketingové tvrdenia o vyššie uvedenom nefritovom vajci boli označené ako „nepodložené“. Preukázalo sa, že strčenie náhodného predmetu do vagíny „nevyváži hormóny, neupraví menštruačné cykly, nezabráni prolapsu maternice a nezvýši kontrolu močového mechúra “.

 

Gynekologička Jen Gunterová v otvorenom liste pre Gwyneth Paltrow naznačila, že by to mohlo spôsobiť syndróm toxického šoku. Napriek tomu je stále v predaji na goop.com, za 60 dolárov! 

 

Seriál Sex, Love & goop

Tento dokumentárny seriál môže mať pre mnohých ľudí vysokú hodnotu! Spočiatku to môže vyzerať ako povrchný seriál, ktorý vytvára akúsi senzáciu, no s každou jednou epizódou reálne skúma ľudské vzťahy a môže tak pomôcť nejednému páru. Najmä takým partnerom, ktorí majú problém s vlastnou sexualitou, príťažlivoťou či precítením sexuálnych zážitkov.

 

 

 

Odborníci s Gwyneth Paltrow pomáhajú párom rôznych vekových kategórií naučiť sa, ako zlepšiť ich vzťah prostredníctvom príjemnejšieho sexu a hlbšej intimity. Vo svete často panuje myšlienka, že vzťahy nie sú len o sexe, je to však naozaj tak? Ako dokáže kvalitný a precítený sex ovplyvniť vzťah? Dalo by sa to nazvať aj ako reality show, v ktorej odvážne páry hľadajú cestu k intenzívnejším sexuálnym prežitkom. No niekomu môže ísť o viac. Môže zlepšenie sexuálnych zážitkov posilniť lásku vo vzťahu?

 

Zrejme by sme klamali, keby sme tvrdili, že všetky páry sveta sú vo vzťahoch spokojné a nič im nechýba. Každý má aspoň občas v intímnom živote nejaký problém. Nemyslíme problémy s erekciou, neverou, alebo stereotypom vo vzťahoch. Niektoré problémy môžu byť vážnejšie, než sa zdajú byť.

 

Hoci sex nie je jedinou podstatnou zložkou vzťahu, niektoré páry majú naozaj dobrú, láskavú dynamiku a aj veľa spoločného, no práve neuspokojivý milostný život im situáciu komplikuje. Láska či rešpekt k dobrému sexu nestačia, a to isté platí naopak.  

 

 

V prvej epizód napríklad Erika a Damon riešia svoj sexuálny nesúlad pomocou erotických máp, Felicitas a Rama sa snažia nakopnúť vzájomné sexuálne iskrenie. Určite ste už teraz zvedaví, ako prebudiť iskrenie u svojej polovičky iným, nepoznaným spôsobom!

 

img

 

V druhej epizóde sa Damon poddá novému druhu orgazmu, Felicitas a Rama sa za pomoci  Michaely Boehm vymania zo sexuálnej rutiny. Viete, ako na to?

 

V tretej epizóde sa Camille a Shandra učia lepšie prejavovať sexualitu. Šesťdesiatnici Joie a Mike prekonávajú rozdiely v intenzite svojej sexuálnej túžby s odborníčkou Amino Peterson. Zažili ste už niekedy podobnú situáciu?

 

V štvrtej epizóde zistíme, že všetci zapojení sa naozaj usilovne učia. Sexuologička Jaiya sa sústredí na Erikinu intímnu anatómiu. Shandra si vyskúša sexuologickú prácu s telom pod vedením Darshan Avily. 

 

V piatej epizóde, ktorá sa zaoberá tým, či môže liečba udržať lásku pri živote, Dash a Sera preberajú svoje negatívne vzorce správania so sprievodkyňou rodinných konštalácií Katarínou Wittich. 

 

V šiestej epizóde Erika s Damonom šikovne uplatnia, čo sa naučili, a užijú si intenzívny, výstredný a precítený sex. Práca s telom vyústi v orgazmus.

 

img

 

Vidoupútavku na tento príjemne vzrušujúci, inšpiratívny a "vzdelávací" dokument nájdete priamo TURealita je taká, že sex už nie je dávno tabuizovaný, a zdá sa, že Gwyneth Paltrow konečne našla  správny spôsob, ako pomôcť párom so vzťahmi!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies