Gwyneth Paltrow má s bývalými partnermi dobré vzťahy

NETKY.SK • 16 Január 2015, 14:44 • 2 min
Gwyneth Paltrow má s bývalými partnermi dobré vzťahy

LOS ANGELES - Americká herečka Gwyneth Paltrow prezradila v rozhlasovej šou Howarda Sterna, že so svojimi bývalými partnermi má stále dobré vzťahy. Jednou z prvých vážnejších lások 42-ročnej rodáčky z Los Angeles bol herec Brad Pitt, s ktorým tvorila pár v rokoch 1994 - 1997.

slovakia

left justify in out

"S určitosťou môžem povedať, že som bola doňho zamilovaná. Bol taký úžasný a milý, bol to skrátka Brad Pitt!" opísala Paltrow svoj vzťah k hercovi, s ktorým bola dokonca zasnúbená. Svadba sa však nakoniec nekonala, pretože herečka sa ešte nechcela viazať. "Bola som vtedy ešte dieťa. Mala som 22 rokov, keď sme sa spoznali. Také vážne rozhodnutie sa nedá urobiť, keď máte 22. Nebola som na to pripravená. Bol pre mňa príliš dobrý. Nevedela som, čo robím," vyjadrila sa.

 

Po Pittovi randila tri roky s Benom Affleckom. "Nebol pripravený mať dievča. Moji rodičia ho zbožňovali, no neprekážalo im, že sme sa rozišli. Myslím, že najviac im na ňom imponovala jeho inteligencia a to, že bol talentovaný a zábavný," uviedla ďalej herečka, ktorá sa v roku 2003 vydala za lídra kapely Coldplay Chrisa Martina. Dvojica má spolu dcéru Apple a syna Mosesa. Vlani však ohlásili rozchod. "Mali sme dobré i zlé dni, no musím povedať, že som hrdá na to, ako sme spolu dokázali zvládnuť toľko vecí, a pritom sme sa neobviňovali a neočierňovali. Samozrejme, že niekedy rozmýšľam, či by nebolo lepšie, keby sme zostali spolu. Presne to si vždy želajú deti, no podarilo sa nám utužiť naše priateľstvo, takže sme si naozaj blízki," zhodnotila Paltrow ešte vlani v decembri v rozhovore pre britský magazín Harper's Bazaar. 

 

Gwyneth Paltrow odštartovala hereckú kariéru začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, keď získala Oscara aj Zlatý Glóbus za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Nákaza (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) či Iron Man 3 (2013). Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si v roku 2011 vyslúžila televíznu cenu Emmy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona