Gwen Stefani spolupracuje s Pharrellom Williamsom

NETKY.SK • 10 September 2014, 16:31 • 2 min
Gwen Stefani spolupracuje s Pharrellom Williamsom

LOS ANGELES - Americká speváčka Gwen Stefani spolupracuje s kolegom Pharrellom Williamsom. Líderka kapely No Doubt prezradila v rozhovore pre americkú televíziu MTV, že v súčasnosti môže pracovať na sólovom albume i na novinke spomínanej formácie.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti premýšľam nad oboma, môžem robiť na obidvoch. Je to úžasné obdobie, ktoré ponúka veľa možností. Dnes večer idem do štúdia s Pharrellom Williamsom. Nahrávam nejaké veci," uviedla 44-ročná hudobníčka. Dvojica bude sedieť na porotcovských kreslách v americkej verzii súťaže The Voice, ktorú televízia NBC začne vysielať 22. septembra.

 

Kapela No Doubt je na hudobnej scéne od roku 1986 a okrem Gwen Stefani v nej pôsobia aj Tony Kanal, Adrian Young a Tom Dumont. V rokoch 2004 až 2008 však mali pauzu, pretože Stefani sa venovala sólovej kariére. V tomto období vydala dve sólovky - Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006). No Doubt dosiahli najväčší úspech s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj ich najväčší hit Don't Speak. Dvojnásobní držitelia ceny Grammy vydali zatiaľ poslednú štúdiovku Push And Shove predvlani v septembri. Ďalšími známymi singlami kapely sú napríklad Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl, Ex-Girlfriend alebo Spiderwebs. 

 

Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D. Na konte má albumy In My Mind (2006) a G I R L (2014), či hit Happy. So Snoop Doggom spolupracoval na úspešnom singli Let's Get Blown, s Ludacrisom na skladbe Money Maker, s Robinom Thickom a T.I. na piesni Blurred Lines či s duom Daft Punk a Nileom Rodgers na skladbe Get Lucky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies