Gwen Stefani predstavila novú skladbu Baby Don't Lie

NETKY.SK • 20 Október 2014, 16:06 • 2 min
Gwen Stefani predstavila novú skladbu Baby Don't Lie

USA - Americká speváčka Gwen Stefani dnes zverejnila pieseň Baby Don't Lie, ktorá je jej prvým sólovým singlom od januára 2008, keď vydala skladbu Early Winter z albumu The Sweet Escape (2006).

slovakia

left justify in out

Líderka kapely No Doubt zložila novinku spoločne s Noelom Zancanellom, Bennym Blancom a Ryanom Tedderom z OneRepublic, pričom poslední dvaja menovaní sa postarali aj o produkciu. Ku skladbe už vzniklo aj video pod režisérskou taktovkou Sophie Muller, ktoré bude mať premiéru v utorok. Pieseň je prvým singlom zo speváčkinej pripravovanej tretej sólovky, na ktorej momentálne pracuje s Pharrellom Williamsom. Názov ani termín vydania nahrávky nie je zatiaľ známy. Štyridsaťpäťročná Stefani okrem toho v súčasnosti pripravuje aj nový album spomínanej formácie No Doubt. 

 

 

Kapela No Doubt je na hudobnej scéne od roku 1986 a okrem Gwen Stefani v nej pôsobia aj Tony Kanal, Adrian Young a Tom Dumont. V rokoch 2004 až 2008 však mali pauzu, pretože Stefani sa venovala sólovej kariére. V tomto období vydala dve sólovky - Love. Angel. Music. Baby. (2004) a spomínanú The Sweet Escape (2006). No Doubt dosiahli najväčší úspech s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj ich najväčší hit Don't Speak. Dvojnásobní držitelia ceny Grammy vydali zatiaľ poslednú štúdiovku Push And Shove predvlani v septembri. Ďalšími známymi singlami kapely sú napríklad Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl, Ex-Girlfriend alebo Spiderwebs. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona