Guy Forget novým šéfom grandslamového Roland Garros

NETKY.SK • 26 Február 2016, 15:50 • 2 min
Guy Forget novým šéfom grandslamového Roland Garros

PARÍŽ - Niekdajší štvrtý tenista svetového rebríčka Guy Forget sa stal novým riaditeľom parížskeho antukového grandslamového turnaja Roland Garros, ktorého najbližšia edícia sa uskutoční 22. mája - 5. júna.

slovakia

left justify in out

Daviscupový kapitán Francúzov z rokov 1999 - 2012 strieda vo funkcii Gilberta Yserna, ktorého národná federácia FFT odvolala začiatkom februára zároveň aj z pozície svojho generálneho riaditeľa. V druhej spomenutej funkcii bude nástupcom Jérémy Bottom, hlavnou zložkou jeho agendy na najbližšie obdobie je renovácia areálu Roland Garros pri Buloňskom lesíku vo francúzskej metropole. Päťdesiatjedenročný Forget už má skúsenosti s vedením významného turnaja: v roku 2012 ho poverili manažovaním jesenného halového podujatia mužov ATP World Tour Masters 1000 v Palais Omnisports v Paríži-Bercy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies