Gutiérrez po prekonaní rakoviny prvýkrát nastúpil

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 09:08 • 2 min
Gutiérrez po prekonaní rakoviny prvýkrát nastúpil

NEWCASTLE - Argentínsky futbalový záložník Jonás Gutiérrez nastúpil v stredajšom stretnutí 28. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League v drese svojho zamestnávateľa Newcastlu United proti Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Išlo o jeho prvý štart po úspešnom boji s rakovinou semenníkov. Gutiérrez prekonal zákernú chorobu v novembri uplynulého roka a o mesiac neskôr sa už zapojil do tréningového procesu. Tridsaťjedenročný účastník MS 2010 nastúpil v 65. min duelu, krátko po svojom príchode na trávnik dostal žltú kartu.

 

 

Bývalý hráč Norwichu City či Realu Mallorca nehral za Newcastle od októbra roku 2013. Po sezóne mu vyprší zmluva, a tak viacero tímov prejavilo záujem o jeho služby. Nedávno rokoval aj so zástupcami argentínskeho klubu Vélez Sarsfield, ktorého je odchovancom a v drese ktorého odštartoval profesionálnu kariéru.

 

"Straky" napokon v stredu prehrali s Manchestrom United 0:1. Mladý slovenský obranca Newcastlu Ľubomír Šatka sedel na lavičke náhradníkov a stále čaká na svoj premiérový štart v Premier League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies