Gutiérrez po prekonaní rakoviny pripravený hrať

NETKY.SK • 26 Február 2015, 18:27 • 2 min
Gutiérrez po prekonaní rakoviny pripravený hrať

NEWCASTLE 26. februára (SITA, AP) - Argentínsky futbalový záložník Jonás Gutiérrez by si v sobotňajšom dueli anglickej najvyššej dlhodobej súťaže Premier League proti Aston Ville mohol v drese Newcastlu United zapísať prvý štart za "straky" po tom, čo prekonal rakovinu semenníkov.

slovakia

left justify in out

Gutiérrez prekonal zákernú chorobu v novembri uplynulého roka a o mesiac neskôr sa už zapojil do tréningového procesu.

 

Kouč Newcastlu John Carver plánuje 31-ročného Gutiérreza zaradiť na súpisku pre najbližší ligový duel. "Bude to preňho obrovská vzpruha. Rovnako tak aj pre všetkých, ktorých spája tento klub. Celkom určite to najviac ocenia naši fanúšikovia, pretože viem, ako veľmi ho majú radi," nechal sa počuť Carver. 

 

Bývalý hráč Norwichu City či Realu Mallorca nehral za Newcastle od októbra roku 2013. Po sezóne mu vyprší zmluva, a tak viacero tímov prejavilo záujem o jeho služby. Minulý mesiac rokoval aj so zástupcami argentínskeho klubu Vélez Sarsfield, ktorého je odchovancom a v drese ktorého odštartoval profesionálnu kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies