Gustafssonovu tvár zošívali s viac ako štyridsiatimi stehmi

NETKY.SK • 12 Október 2015, 15:21 • 2 min
Gustafssonovu tvár zošívali s viac ako štyridsiatimi stehmi

ŠTOKHOL - Alexander Gustafsson mal minulý víkend svoj životný zápas proti Danielovi Crornierovi na UFC 192. Hoci nechýbalo veľa, ale nestal sa novým šampiónom poloťažkej váhy. Jeho výkon bol tak presvedčiví, že si získal uznanie aj od tých, čo mu nefandili. A to nie iba so svojím výkonom, ale aj s tým, že nastúpil do piateho kola s celkom zmasakrovanou tvárou. Vyzeral ako keby jeho tvár pretlačili cez lis.

slovakia

left justify in out

Gustafssonovu celú tvár tvorili malé rany, jednu veľkú ranu mal na nose a vedľa úst mal podobný otvor ako Robbie Lawler po zápase s Rorym MacDonaldom. A z každej sa mu samozrejme valila krv. Vo svojom prvom rozhovore po prehre pre švédsky Express povedal, že situácia nebola až taká zlá ako zle vyzerala:

 

Koľko ste mali stehov?

"Viac ako štyridsať! Hehe"

 

Toto bude asi nový rekord?

"Určite áno, musí to byť."

 

Zlomili ti aj nos?

"Nie, nie mám taký malý nos, že zo všetkého vyviazne".

 

Gustafsson pár dní po prehre, uverejnil na svojom facebookovom profile nasledovnú fotku:

 

 

 

 

Nikdy, neprehrávam. Buď vyhrám, alebo sa učím.

 

Ako bolo známe po prehre s Anthonym Johnsonom (knokautoval ho v prvom kole) chcel zavesiť rukavice na klinec. No na šťastie teraz o nič také nejde, naznačuje to aj v rozhovore pre Express. Kde hovorí, že samozrejme je sklamaný, ale už rozmýšľa ako by sa mohol zlepšiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies