Gustafsson je zranený, hlavný zápas sa bude meniť

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 10:39 • 2 min
Gustafsson je zranený, hlavný zápas sa bude meniť

ŠTOKHOLM - UFC má za sebou ťažký týždeň, potom ako organizácia vylúčila Johna Jonesa, sa zranil ruský talent Nurmagomedov.

slovakia

left justify in out

A teraz je mimo hru aj miláčik švédskych fanúšikov Alexander Gustafsson. Vedenie UFC nebude hľadať náhradníka pre Glovera Teixeira, ale namiesto toho zmenilo hlavný zápas večera na Berlínskom UFC Fight night. Zaujímavosťou zápasu bude, že sa jedná o ženský zápas v ktorom pôjde o majstrovský titul. Proti sebe nastúpia Joanna Jedrzejczyk a Jessica Penne.

 

Joanna je poľská zápasníčka, zatiaľ bez prehry a s 9 výhrami. Je držiteľkou titulu v takzvanej strawweight. Jej súperka Jessica má skóre 12 výhier a 2 prehry, je to ozajstná veteránka športu, zápasila v organizáciách ako Bellator FC  a Invicta( Americká organizácia ktorá funguje od roku 2012, a zápasia v nej iba ženy).

 

O Gustafssonovom zranení zatiaľ moc nevieme, nevie sa ani koľko bude trvať jeho nútená prestávka. Zatiaľ sa nehovorilo ani o súperovi ktorý by nastúpil proti Teixeirovi. Nevie sa či vôbec v Berlíne nastúpi do octagonu, alebo zápasiť bude až na niektorých z ďalších galavečerov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies