Guns N' Roses zadržali na hraniciach pre zbraň vo vozidle

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 11:42 • 2 min
Guns N' Roses zadržali na hraniciach pre zbraň vo vozidle

TORONTO - Americkú rockovú kapelu Guns N' Roses zadržali v piatok 15. júla kanadskí colníci, keď prekračovali hranice. Stalo sa to po tom, ako im vo vozidle objavili zbraň. O incidente informoval spevák formácie Axl Rose počas sobotňajšieho koncertu v Toronte.

slovakia

left justify in out

"Vyslovene nás nezatkli, len nás zadržali. Boli veľmi milí. Mali pre nás pochopenie. Viete, to sa stáva, keď zabudnete, že máte posratú zbraň," povedal hudobník fanúšikom a dodal, že nebola jeho. Hovorca kapely sa neskôr pre magazín Billboard vyjadril, že zbraň nepatrila ani jednému z jej členov. Guns N' Roses sú momentálne na severoamerickom turné s názvom Not in This Lifetime, na ktorom okrem spomínaného Rosea vystupujú aj gitarista Slash a basgitarista Duff McKagan.

 

Guns N' Roses vznikli v roku 1985 a svoju najväčšiu slávu zažili po vydaní debutovej nahrávky Appetite For Destruction (1987) s hitmi ako Welcome To The Jungle, Sweet Child O' Mine a Paradise City. Kapela na úspech prvého albumu nadviazala nahrávkou G N' R Lies (1988) a potom v roku 1991 štúdiovkami Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, ktoré vyšli v ten istý deň. Žánrovo pestré nahrávky obsahovali single You Could Be Mine, Don't Cry, Live And Let Die, November Rain, Knockin' On Heaven's Door, Civil War a Estranged. Členovia formácie, predovšetkým spevák Axl Rose a Slash, sa však čoraz viac hádali a nenahrávali nové skladby. V roku 1993 ešte vydali album coververzií "The Spaghetti Incident?" a v argentínskom Buenos Aires odohrali posledný koncert v najslávnejšej zostave. Slash z kapely odišiel v roku 1996. Po dlhých rokoch skupina vydala v novembri 2008 štúdiový album Chinese Democracy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona