Guns N' Roses sa zišli na živom vystúpení po 23 rokoch

NETKY.SK • 2 Apríl 2016, 14:33 • 2 min
Guns N' Roses sa zišli na živom vystúpení po 23 rokoch

LOS ANGELES - Členovia americkej rockovej kapely Guns N' Roses prekvapili v piatok večer svojich verných fanúšikov živým vystúpením v jednom z rockových klubov, Troubadoure, na Sunset Stripe v Los Angeles, kde si na začiatku kariéry začali budovať slávu, informoval magazín Rolling Stone.

slovakia

left justify in out

Zišli sa na ňom prvýkrát po 23 rokoch, informovali svetové agentúry.

 

Koncert bolo "intímne vystúpenie, na ktorom Axl Rose, Slash a Duff McKagan vystupovali prvýkrát spoločne na pódiu od ich slávneho vystúpenia v Buenos Aires 17. júla 1993," napísal magazín Rolling Stone. Nahrávať videá bolo na predstavení zakázané, ale niektorým fanúšikom kapely sa podarilo zverejniť na sociálnych sieťach fotografie, ktoré magazín prevzal.

 

Ešte predtým celebritná webová stránka TMZ zverejnila video ukazujúce, ako Slash, Duff McKagan, Richard Fortus a Dizzy Reed prichádzajú do klubu "obklopení davom nadšených fanúšikov".

 

Dátum ich vopred neohláseného prvého spoločného vystúpenia na pódiu od roku 1993, 1. apríl, vyvolalo úvahy, či nejde o prvoaprílový žart.

 

"Retro" bolo aj vstupné, prvých 250 záujemcov zaň zaplatilo iba po 10 dolárov za osobu, napísala agentúra DPA.

 

V ten istý deň kapela na svojej webovej stránke potvrdila, že absolvuje dlho očakávané turné pod názvom Not in This Lifetime:

 

"Po mesiacoch intenzívnych fám, úvah a horúčkovitého nadšenia rockových hudobných fanúšikov vo svete, dnes Guns N' Roses potvrdili, že sa vydajú na veľké severoamerické letné turné po štadiónoch...., čo bude jedna z najočakávanejších hudobných udalostí storočia."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies